Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Elektrische auto leasen

Wil jij graag een elektrische auto leasen? Dan ben je bij Mobility Service aan het juiste adres. Al jaren zijn wij dé specialist op het gebied van elektrische auto’s. Door de ervaring die we hebben opgedaan met nagenoeg alle elektrische modellen, weten onze experts je precies te vertellen welke EV bij jouw wensen past.

Geen uitstoot tijdens het rijden, fiscaal voordeel en fantastische rijeigenschappen. Zo zou je de elektrische auto vandaag de dag kunnen omschrijven. Geen wonder dus dat Nederlandse leaserijders een elektrische auto steeds vaker overwegen.

Of je nou voor een Kia EV6, een Hyundai IONIQ 5 of een Tesla Model 3 kiest. De overstap zal je verbazen. Een elektrische leaseauto is namelijk ontzettend comfortabel. Bovendien zijn de meeste EV’s uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor een elektrische leaseauto je zakelijke ritten omtovert tot een waar rustmoment.

Actieradius

Een Nederlander rijdt gemiddeld minder dan 100 kilometer per dag. Met het aanbod van de huidige elektrische auto’s, hoeft actieradius dus geen probleem meer te zijn. Bovendien zijn de nieuwe EV’s uitgerust met slimme ‘snellaad-technologie’. Dat betekent dat een actieradius van 350 kilometer er in een half-uurtje nagenoeg vol geladen kan worden. Even naar het toilet en een kopje koffie betekent dus weer een bruikbare actieradius!

Voor leaserijders die op dit moment een elektrische auto overwegen, kan een overstap toch nog wel spannend zijn. Zeker als je 40.000 kilometer per jaar rijdt. Gelukkig bieden ook de voordelige EV’s, zoals de Hyundai IONIQ 5 en Kia EV6, in deze gevallen alles wat jij nodig hebt. Beide auto’s beschikken over een actieradius van meer dan 400 kilometer. Daarnaast heeft Nederland de grootste dichtheid van laadpalen in de hele wereld. Zodoende kun je bijna overal wel een beschikbare laadpaal vinden.

Elektrische auto leasen en fiscaal voordeel

Omdat fossiele brandstoffen eindig zijn, lijkt de transitie naar elektrische auto’s geen moment te vroeg te komen. Toch is de aanschafprijs en daardoor de leaseprijs vaak nog wel behoorlijk hoog. Gelukkig helpt de Nederlandse overheid met de overstap naar een elektrische auto, door de bijteling laag te houden.

Elektrische auto’s met een fiscale waarde van onder de €30.000 worden belast met 16 procent bijtelling. EV’s met een aanschafwaarde boven de grens van €30.000, moeten voor het resterende bedrag 22 procent bijtellen. 

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl