Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Tesla

Tesla logo

Nu met gratis Premium Connectivity

De pionier op het gebied van elektrisch rijden, zo mag je Tesla wel noemen. Het merk heeft al ruim 10 jaar ervaring met elektrische auto’s en is marktleider in het ontwikkelen van elektrische auto’s. Tesla hoopt hiermee de transitie naar elektrisch rijden te versnellen. Inmiddels is het merk dat behoorlijk gelukt. Tesla heeft een ambitie; de fossiele brandstoffen vervangen voor volledig elektrische auto’s. Voor Tesla begon het allemaal met de Roadster. Elon Musk heeft ondertussen niet stilgezeten, want er zijn inmiddels behoorlijk wat uitvoeringen op de markt verkrijgbaar. Denk hierbij aan de Model S, Model X, Model 3 en de Model Y. De modellen van Tesla staan bekend om hun technologie, uitstekende actieradius, laadsnelheid en Tesla Superchargers. Het merk heeft de lat hiermee behoorlijk hoog gelegd voor andere automerken.

Tesla Model 3

In prijs verlaagd

Veel mensen en met name zakelijke rijders konden niet wachten op de Tesla Model 3. Het was immers het eerste ‘betaalbare’ model van Tesla. Hiermee werd het rijden en of leasen van een Tesla ineens voor een groter publiek toegankelijk. De Tesla Model 3 was als zakelijke auto een lange tijd niet aan te slepen. Er was echt een ware run ontstaan op de auto. Dit had onder andere te maken met de fiscale voordelen en het bereik van de auto. De Tesla Model 3 is zelfs uitgegroeid tot de bestverkochte elektrische auto in Nederland.

Wat is Tesla full operational lease?

Full operational lease is zakelijk leasen met een complete service voor jouw Tesla. Voor een vast bedrag per maand kun je maximaal genieten van jouw Tesla én van onze service. Je hoeft je geen zorgen te maken om reparaties, onderhoud, verzekering, vervangend vervoer of de brandstofpas, wij regelen het voor je. Wel zo makkelijk!

Tesla Model Y
Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl