Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Elektrische bedrijfswagen leasen

Een elektrische bedrijfswagen is bij uitstek geschikt voor de ondernemer die op z’n portemonnee let en tegelijkertijd een duurzame uitstraling voor zijn bedrijf wenst. Hoewel de vanafprijs van een elektrische bedrijfswagen gemiddeld genomen hoger uitvalt dan die van een reguliere bedrijfsbus, zijn de onderhoudskosten lager. Bovendien hoef je minder vaak naar de garage voor periodiek onderhoud. Je hoeft dus minder rekening te houden met dagen waarop de bedrijfswagen niet beschikbaar is. Kortom, maximale up-time en je krijgt flink meer rendement van een elektrische bedrijfswagen.

Een ander groot voordeel van de elektrische bedrijfswagen is de lange technische levensduur van het accupakket en de elektromotor. Moderne elektrische auto’s gaan moeiteloos 10 jaar (of meer) mee. Ook kilometerstanden van meer dan 1 miljoen komen al voor. Dat belooft veel goeds voor de elektrische bedrijfswagen die nu op de markt komen! Nu investeren betekent jarenlang betrouwbare en voordelige mobiliteit.

Besparen op brandstofkosten

In een elektrische bedrijfswagen gaat stroom en stroom is goedkoper dan brandstof. Zo simpel is het! Als ondernemer kan een overstap naar een elektrische bedrijfswagen zomaar enkele duizenden euro’s aan brandstofbesparing per jaar opleveren. Kies je voor een laadpaal thuis of op een zakelijk locatie, dan kan de besparing zelfs nog groter worden.

Duurzaam rijden

Hoewel het met de meeste brandstof aangedreven bedrijfswagens nog steeds mogelijk is een binnenstad in te komen, kan dat over een aantal jaren weleens voorbij zijn. Als diesel aangedreven bedrijfswagens definitief uit binnensteden geweerd gaan worden, is een elektrisch aangedreven alternatief een enorm voordeel. Anticipeer je daar nu alvast op, dan hoef je straks misschien geen opdrachten of klussen te weigeren. Daarnaast kies je met een elektrische bedrijfswagen voor een duurzamere optie dan een bedrijfswagen op brandstof. Dat is niet alleen goed voor de wereld maar ook voor de uitstraling van jouw onderneming!

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl