Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Vervangend vervoer

Voorkant auto met koplamp

Garagisten en autobedrijven hebben soms een vervangend vervoer auto nodig als hun klant voor een langere tijd zonder auto zit. Dit kan zijn in het geval van dat een auto total loss verklaard wordt, de auto gestolen is of wanneer een auto gerepareerd wordt. Ongeacht de reden, is het fijn als je snel passend vervangend vervoer kunt aanbieden. Daarom biedt Mobility Service haar vervangend vervoer service.

Auto op weg

Hoe werkt vervangend vervoer via Mobility Service?

Wanneer je een vervangend vervoer auto beschikbaar wilt hebben in jouw bedrijf kun je er natuurlijk eentje kopen. Dit vergt echter vaak een grotere investering, wat ten koste gaat van het kapitaal binnen het bedrijf. Om te kunnen voldoen aan het recht op vervangend vervoer, kun je ook kiezen voor een zakelijke leaseauto. In dat geval betaal je een scherp tarief per maand en heb je voor een periode van 60 maanden een nieuwe auto tot je beschikking. Handig als je auto's repareert en je klanten graag een auto lenen in de periode van reparatie. De eventuele kosten hiervan kun je in sommige gevallen verhalen op de verzekeraar of op de berijder van de auto zelf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een vervangende auto te leasen, dan vraag je dit eenvoudig aan door onderstaand contactformulier in te vullen. We laten je dan binnen een dag weten welke auto's beschikbaar zijn of besteld kunnen worden op korte termijn inclusief een scherp tarief. Aarzel dus niet en neem snel contact op. 

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl