Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Hyundai

Hyundai logo

Niet zo lang geleden heeft het Koreaanse merk Hyundai zichzelf voorgenomen een grote speler te worden als het gaat om elektrische auto’s. Via het dochtermerk Kia heeft het concern al een aantal pogingen gedaan, maar met de komst van de Hyundai IONIQ heeft het merk zich echt op de kaart gezet als producent van elektrische auto’s. Zeer bewonderenswaardig als je bedenkt dat het merk pas 25 jaar ervaring heeft met het bouwen van auto’s. Met inmiddels 3 modellen, is de elektrische Hyundai inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wil jij graag een Hyundai leasen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de Hyundai IONIQ 5 of de Hyundai IONIQ 6.

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

De Hyundai IONIQ 5 is het tweede elektrische model van Hyundai en is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dankzij de unieke pixel-achtige voor- en achterlichten heeft de auto een unieke look and feel. Naast het speciale uiterlijk, is de auto ook qua prestaties tiptop in orde. Zo kun je met de 2WD-variant met standard range al tot wel 384 km rijden. Kies je voor de long range variant, dan loopt dit op tot wel 500 km! Is de accu dan toch een keertje leeg, dan is dat gelukkig ook geen probleem. De Hyundai IONIQ 5 laadt je namelijk op in slechts 15 minuten aan de snellaadpaal. Deze elektrische auto kan laden met een topvermogen van maar liefst 233 kW DC!

Hyundai IONIQ 6

De Hyundai IONIQ 6 is de nieuwste telg van de EV-familie van Hyundai. Deze elektrische sedan is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. De slanke lijnen en de luxe cocon, zorgen voor een heerlijk luxe auto-ervaring. Net als bij de Hyundai IONIQ 5, hoef je je ook geen zorgen te maken over actieradius bij de IONIQ 6. Deze auto heeft een rijbereik van 614 kilometer (WLTP) en laad ook binnen 15 minuten weer op aan de snellaadpaal! Leuk feitje: voor het interieur zijn duurzaam leder, gerecyclede PET-flessen en visnetten gebruikt! Hierdoor is de auto milieuvriendelijk bij productie en tijdens het gebruik.

Hyundai IONIQ 6
Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl